Делян Пеевски пак ще е водач на листата на ДПС

...
Делян Пеевски пак ще е водач на листата на ДПС
Коментари Харесай

Пеевски водач на листа на ДПС и в Благоевград

Делян Пеевски отново ще е лидер на листата на Движение за права и свободи в Първи многомандатен изборен район-Благоевград, както бе и на изборите за Народно заседание през 2017 година. Днес той беше номиниран от придвижването и като лидер във Велико Търново.

Делян Пеевски бе народен представител в 44-ия парламент, само че не взе участие в конкуренцията на 4 април за 45-ия и на 11 юли за 46-ия парламент. Сега обаче той се връща в политиката. И още веднъж е отпред на листата в Пиринско.

„ За нас е част господин Делян Пеевски още веднъж да е лидер на листата ни. Ние сме щастливи и удовлетворени, че още веднъж е наш депутат. Ние от Движение за права и свободи в Благоевградска област сме му признателни за помощта, която оказа на разнообразни лечебни заведения в района по време на пандемията от ковид.

Г-н Пеевски бе измежду най-големите донори на техника и консумативи за лечебните заведения и общините в Пиринския край за битка с тази болест. Вярваме, че и отсега нататък все по този начин ще оказва помощ на нашия регион”, разяснява Радослав Ревански, кмет на община Белица, като той бе и основен координатор на дарителската акция на Делян Пеевски в цялата страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР