Делян Пеевски остава народен представител в българския парламент. Вчера взехме

...
Делян Пеевски остава народен представител в българския парламент. Вчера взехме
Коментари Харесай

Делян Пеевски няма да ходи в Брюксел, остава депутат в родния парламент

Делян Пеевски остава депутат в българския парламент. Вчера взехме това решение. Аз също оставам депутат. Заедно с него ще вървим до Брюксел - аз като ръководител на Движение за права и свободи, господин Пеевски като народен представител от Движение за права и свободи.

Това разгласи в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. "Страната има потребност от доста работа. Трябва да догонваме всички страни от Европейски Съюз, тъй като сега сме послоедната страна по всички ранглисти в съюза. Ние имаме ясна стратегия за развиване и догонване. Само нашата стратегия обаче не е достъчна. Не би трябвало да беседвам единствено с премиера Бойко Борисов. Всички систематични партии би трябвало да седнем и да дебатираме по целите на страната. Говоря за икономическо развиване, за демографската рецесия. Трябва да премахнем негативите от изборите през 2017 година. Всички виждате, че партии, които се основават като опция на Движение за права и свободи, имат дребен период на валидност. Това постоянно е било по този начин. Изпълнихме и другата си задача - повишхме гласовете си от изборите през 2017 година. Ние сме единствената партия, която прави това. Оставката на Корнелия Нинова си е вътрешнопартиен проблем на Българска социалистическа партия и ние не желаеме да разясняваме тази тематика ", сподели още Карадайъ.

"На мен ми харесва и тук, и в Брюксел, само че взехме решение, че съм по-нужен и по-полезен тук в България ", разгласи от своя страна Делян Пеевски. "АЛДЕ в никакъв случай не е имала обструкции към моята кандидатура за евродепутат. Тези обструкции са внушения и участват единствено в главите на олигарха Иво Прокопиев, медиите му и неговите прислужници. Аз няма за какво да сядам на една маса с премиера Бойко Борисов. С него може да беседва предсседателят Мустафа Карадайъ. Не сме подвели гласоподавателите. Вижте резултатите. Най-много преференции има за мен и ръководителя Карадайъ. За мен Движение за права и свободи реализира доста добър резултат. Ако спрете да ме питате толкоз, може би ще почна да пристигам в Народното събрание. Аз си правя работата и резултатите на изборите го демонстрират ", безапелационен беше Пеевски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР