Делян Пеевски идва на работа - втори ден. Депутатът бе

...
Делян Пеевски идва на работа - втори ден. Депутатът бе
Коментари Харесай

Пеевски е на работа втори ден, охранява го НСО

Делян Пеевски идва на работа - втори ден. Депутатът бе сбит, само че даде обещание да влезе в пленарна зала. Той се забавлява с медийния интерес към него. Иначе той е охраняван от НСО. Още преди време му бяха назначени държавни гардове поради опасност за живота му. Това е предния път, в който му се предлага държавна защита. Преди това обаче той отхвърляше.

Днес и левицата е в законодателния орган, чака се алените най-сетне да стартират дейна законодателна активност.

Добре пристигнали на сътрудниците от Българска социалистическа партия. С тези думи парламентарният началник Цвета Караянчева поздрави социалистите.

Бяхме ви не запомнили отпечатъка, господин Стойнев, пошегува се тя със социалиста, който очевидно имаше проблем с пулта за гласоподаване. По-настоятелно, прикани го парламентарният началник.

Българска социалистическа партия се връща поетапно в Народното събрание, през вчерашния ден депутатите се включиха в работата на комисиите, а през днешния ден към този момент влязоха в пленарна зала.

Пленумът одобри предлагането на партийното управление депутатите да се върнат в Народното събрание на работните си места. Част от левите разясниха, че този ход е бил стратегическа неточност.

Вчера, Пеевски се появи в постройката на българския парламент двадесетина минути преди началото на парламентарното съвещание с трима охранители. Веднага след идването си депутатът, който обичайно не участва на съвещанията на националното заседание, влезе в една от стаите.

Той се отхвърли от евродепутатското място и остава в българския парламент, за което през вчерашния ден заяви водачът на партията Мустафа Карадайъ. Пеевски бе определен за евродепутат и през 2014 година и тогава също се отхвърли от достойнството да съставлява България в Европарламента.

Пеевски съобщи пред кореспонденти, че обструкции към него не е имало в никакъв случай и това е единствено в главата на олигарха Иво Прокопиев и на неговите чиновници Христо Иванов и Радан Кънев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР