Делян Пеевски е регистриран като водач на листата на ДПС

...
Делян Пеевски е регистриран като водач на листата на ДПС
Коментари Харесай

Напук на "Магнитски" и "Пандора": Пеевски се върна в политиката!

Делян Пеевски е регистриран като лидер на листата на Движение за права и свободи във Велико Търново, оповестиха Българска национална телевизия и Българска телеграфна агенция.

Втори в листата на придвижването е Йордан Цонев.За това, че включеният в забранителния лист на Съединени американски щати по закона " Магнитски " предприемач, за който интернационалното журналистическо следствие Досиетата " Пандора " сподели, че взе участие в три недекларирани офшорки, е взел решение да се върне в политиката, заяви през вчерашния ден " 24 часа ". Днес изданието цитира регионалния ръководител на Движение за права и свободи във Велико Търново Гюнай Далоолу, който търси символно значение в в това, че Пеевски се връща в политиката от " историческата и духовна столица на България " и отбелязва, че е направил доста дарения на лечебни заведения в региона.

Досега Пеевски се е кандидатирал от Пазарджик и Стара Загора, само че на предходните избори тази година отхвърли да взе участие, макар че беше номиниран, давайки знак, че се отдръпва от политиката.

По-късно през днешния ден се чака управлението на Движението за права и свободи да разгласи лична кандидат-президентска двойка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР