Делян Пеевски е на второ място в евролистата на ДПС,

...
Делян Пеевски е на второ място в евролистата на ДПС,
Коментари Харесай

Гласувайте за Пеевски – да му е поне малко гадно и на ЕС

Делян Пеевски е на второ място в евролистата на Движение за права и свободи, само че водачът и официално ръководител на Движението Мустафа Карадайъ мислел да се откаже от мястото – ще взе участие обаче в изборите. Дори и да не беше по този начин обаче, последните прогнози от уеб страницата на Европейския парламент сочат, че Движение за права и свободи ще завоюва две места в идващия Европейски парламент.
Коментар на редактора
Чудесно! Време беше – отвън концепцията, че тресавище като българското се оправя единствено в жанр Френската гражданска война, си е очевидно, че нещо шоково би трябвало да се случи. А влизането на Пеевски в Европейския парламент (ЕП) ще е шоково. Защото той ще донесе със себе си несъмнено корпулентен опит за " нещата от живота " в България:
- Как не се върви на работа и последици няма.
- Как се пишат някои значими закони – с леко затворени очи. По този параграф няма да е безусловно неповторим, само че ще разчитаме да е както в България нагъл.
Тези две точки безусловно несъмнено ще са съвършен образец за към момента слепите бюрократи от Европейски Съюз за какво изобщо съществува евроскептицизмът. Просто е – поради такива като Пеевски, при които всичко е законно, въпреки да има куп показно, че нещата не стоят наред. И защото очевидно с приказки, описания, осветляване на връзки и взаимовръзки няма да стане, време е за образец! Ако светлият образец на Пеевски за професионализъм не светне лампичката и в Европейски Съюз, с цел да им стане ясно, че както не сме се освободили от турско иго сами, по този начин няма да го създадем и от олигархични зависимости в този момент, значи в действителност няма метод отвън историческия " революционен " опит. Който не е наясно, да попрочете по какъв начин са се формирали най-силните страни в света – образците за народна власт. И освен да прочете, ами и да поразмисли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР