Делян Пеевски е диалогичен човек, за разлика от господин Петков

...
Делян Пеевски е диалогичен човек, за разлика от господин Петков
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Делян Пеевски е диалогичен човек за разлика от господин Петков

Делян Пеевски е диалогичен човек, за разлика от господин Петков - можеше да седнат и да си създадат един диалог и да се схванат кой е отговорен кой не. Това сподели пред публицисти на влизане в Народното събрание Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

Аталай посочи, че при вчерашния избор на съмнение той е дал своя вот в поддръжка на вота, само че системата в пленарната зала отчела друго.

" Нямаше комплициране, минимум аз мога да объркам нещата, само че системата регистрира неправилно. Но ми направи забавно усещане - когато излязох на трибуната да разглася, че системата е оповестила неправилно, всички - от " Да България ", от " Продължаваме промяната "...всички ръкопляскаха. И останах с усещане, че и те са сбъркали. И си показах - представяте ли си, че всички са дали своят вот за оставката на държавното управление? “, добави още Рамадан Аталай.

Преди началото на парламентарното съвещание Аталай съобщи, че групата на Движение за права и свободи е на линия и има вяра, че всички, които считат, че институциите би трябвало да работят, тъй че да са потребни на обществото, би трябвало да са в Народното събрание.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР