„Делян Пеевски е човек, който обикновено знае какво говори и

...
„Делян Пеевски е човек, който обикновено знае какво говори и
Коментари Харесай

Зафиров за обвиненията към президентството: След „А“, Пеевски да каже и „Б“


„ Делян Пеевски е човек, който нормално знае какво приказва и какво прави – тъй че аз чакам, като е споделил „ А”, да каже и „ Б”. Защото това са доста тежки обвинявания - тук се приказва за чудовищна корупция, за чували с пари. Във всяка една страна сходно нещо, изказано от ръководителя на парламентарна група на една от огромните партии, би провокирало същински трус”.Това съобщи в ефира на Нова зам.-председателят на Българска социалистическа партия и депутат Атанас Зафиров.

Той изрази неразбиране от мълчанието на президентството, което четвърти ден към този момент не обелва нито дума по този въпрос. „ Очакваме и тяхната реакция. Очакваме и прокуратурата да се заеме”, уточни Атанас Зафиров.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия напомни, че социалистите неведнъж са алармирали за безобразията, които са се случвали по времето на служебните кабинети:„ 5 служебни кабинета и 2 партийни плана излязоха от президентството. Припомням, че инициирахме основаването на парламентарна комисия за скандалния контракт с „ Боташ”, припомняме за един длъжностен регионален шеф от Хасково и подозренията за застъпничество на контрабандни канали, напомням за сигнала за злоупотреби в общественото министерство с европейски средства, който внесохме при започване на предходната година в прокуратурата, за скандалния парцел, продаден в София от служебния регионален шеф за 300 хиляди лв. при пазарна стойност близо 2 млн.лв. И още доста образци. Огласихме ги и от парламентарната естрада. Даже и ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова им сподели: „ Крадете, бе, крадете”. Но нямаше чуваемост.”

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР