Делян Пеевски е бил част от онази политическа среда, в

...
Делян Пеевски е бил част от онази политическа среда, в
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски не е бил ощетен от КТБ, а е участвал в изграждането на пирамидата

„ Делян Пеевски е бил част от онази политическа среда, в която е ставало допустимо построяването на цялата тази политическа пирамида, каквато съставлява КТБ. Той е бил основна част от договарянето на прехвърлянията на тези държавни средства, получавали са заеми, които не е доста ясно в каква степен всички те са изплатени, с които е финансирана огромна част от разрастването на империята му ".

Това разяснява пред бТВ водачът на " Да, България! " Христо Иванов. По думите му Пеевски няма по какъв начин да е ощетен лиент на банката, като преди седмици съобщи Менда Стоянова от ГЕРБ. " Много е мъчно да се приказва за това, че Делян Пеевски е бил ощетен от КТБ ", безапелационен беше Иванов. Г-жа Менда Стоянова бърка клиент на банка с инвеститор и пропуща, че значим тип категория клиенти на банките са кредитополучателите ”, означи той.

„ Най-страшното не е, че ние не просто ще запълним тази дупка със свои пари, а че КТБ продължава да бъде допустима и сега не престават да се случват. Този модел на корупция по никакъв метод не е спрян и не е непризнат от българския политически хайлайф ”, съобщи някогашният правосъден министър.

По думите му по кредитните досиета в КТБ би трябвало да има цялостна бистрота, тъй като не може да се има доверие нито на Българска народна банка, нито на синдиците, нито на проверяващите, че цялата информация. 

Журналистът Николай Стайков от своя страна разяснява, че сега има министър-председатели, които липсват в обвинителния акт на КТБ и в листата с политиците. По думите му една част от тях са в ръководството, а едно издателство, против което компаниите на Цветан Василев, които сега водят производтсво в Софийски градски съд, издадоха скоро книга за премиера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР