Делян Пеевски, депутатът от ДПС и втори в евролистата на

...
Делян Пеевски, депутатът от ДПС и втори в евролистата на
Коментари Харесай

Появи ли се всъщност Пеевски за еврокампанията?

Делян Пеевски, депутатът от Движение за права и свободи и втори в евролистата на партията на Ахмед Доган, водена официално от Мустафа Карадайъ, се появи на обществено място в границите на към момента течащата акция за евровота.
Припомняме, че тъкмо поради подозрението, че Пеевски в действителност не дава отговор на изискването да се кандидатира, тъй като не е живял най-малко 6 месеца в България или в държава-членка на Европейски Съюз преди съответния евровот, гражданско придвижване " Боец " се обърна към съда и прокуратурата. От съда не откриха причина да спрат кандидатурата на Пеевски.
Сега, във Фейсбук профила на Мустафа Шукри, който беше претендент за общински съвет във Велинград, се появиха нови фотоси на Пеевски. А пазарджишкото издание " Виделино " написа, че Пеевски почел благотворителна вечеря, проведена от Движение за права и свободи за Рамазана – в Пазарджик. Твърди се и, че Пеевски посетил село Света Петка, като споделил, че Движение за права и свободи излиза с листа от " млади, сполучливи и потвърдени хора " и се надява на поддръжка на идния евровот. Учудване провокира обстоятелството, че фотосите, с които се онагледява информацията, в действителност са единствено " на маса ".


Снимки в публикацията: Мустафа Шукри
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР