Делян ДобревДелян Добрев, фейсбукОт няколко часа се чудя, възможно ли

...
Делян ДобревДелян Добрев, фейсбукОт няколко часа се чудя, възможно ли
Коментари Харесай

Как Терзиев и Бонев опазват чистотата на въздуха в София

 Делян Добрев

Делян Добрев, фейсбук

От няколко часа се чудя, допустимо ли е да са такива безхаберници Борис Бонев и аверът му Васил Терзиев (май работата е „ ние сме кмет “ – дори и шампанското за първа копка на багера е по две)? Шегата настрани, замязя си на Столичани в повече…

– Здравей, кмете! Славка Лютова (Силвия Лулчева) изсъсква. Йордане, в този момент ние сме кметът!

Та на въпроса! Не имам вяра тези двамата кметове да са толкоз неопитни и безхаберни. Единият от години дава ум кое по какъв начин би трябвало да стане в София, пуска фотоси, къса ризи… Другият пък цяла компания построил. Държавна сигурност му блъснали едно рамо, но това са детайлности. Не може да е от безхаберие и несръчност, има нещо друго…

И внезапно се сетих! Пазят чистотата на въздуха!

1. Като не излизат снегорините, не харчат нафта, няма нездравословни газове. Хитро!

2. Като не е изчистено, не могат да минат и ония от чистотата да вдигнат кофите. И от там пестим газове! Хиитрооо!

3. Като са заледени улиците, колите катастрофират и излизат от придвижване за месец – два. Евалла! Няма нездравословни газове.

4. В коловозите се разрушава ходовата част – отново в сервиза. Тука е с един куршим – два заека! Хем няма газове, хем вършат оборот на сервизите – завъртат стопанската система на София.

5. Като си изпотрошим колите, ще се качим на градския превоз. Пак с едим патрон – два заека! Хем няма газове, хем купуваме билетчета.

Абе споделям ви, не са елементарни тия момчета! Опазват въздуха на София! Всичко са измислили! Блазе ни! 4 години ще е все по този начин!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР