Делян Добрев ще бъде свидетел на Бойко Борисов в делото

...
Делян Добрев ще бъде свидетел на Бойко Борисов в делото
Коментари Харесай

Делян Добрев ще е свидетел на Бойко Борисов по делото с Кирил Петков


Делян Добрев ще бъде очевидец на Бойко Борисов в делото за клюка, заведено от някогашния министър председател Кирил Петков. Това разгласи ръководителят на ГЕРБ по време на обиколка в Бургас.

„ Според мен няма да има дело, тъй като са го внесли в неверния съд и не са си внесли таксата “, разяснява Делян Добрев.

„ Каня Асен Василев на обществен спор. Каня и Кирил Петков. Нямам проблем да е двама против един – да сметнем цените и да потвърдим, че има 28%, които ние надплащаме. Купува се от румънския „ Газпром “, който е благосъстоятелност на швейцарския „ Газпром “, който е благосъстоятелност на съветския „ Газпром “, изясни Добрев.

От ГЕРБ разясниха и на изказванията на " Продължаваме промяната " към нефтеното пристанище в Бургас.

„ Нефтохим е пристанищен комплекс. Приватизацията е направена от Иван Костов. Пристанището е тяхно. По-късно това се трансформира в най-големия вложител. 2011 година ние сме дали концесия на екваторията – на водата. За да могат корабите, да дебаркират там. Те не знаят, че и във Варна има нефтено пристанище. Има входна точка “, добави ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР