Делян Добрев Ники да се стяга да пътува, ама из

...
Делян Добрев Ники да се стяга да пътува, ама из
Коментари Харесай

Реакции в Мрежата: Ники да се стяга да пътува...

Делян Добрев

Ники да се стяга да пътува, но из страната!

Георги Кадиев

Бай-бай, сглобка.

Сега най-важното става да се работи за опция.

Георги Вулджев

Харесва ви или не, ГЕРБ е партията, която най-умело употребява женските си фрагменти, а Бойко Борисов е индивидът направил най-вече за развиването на феминизма в българската политика.:>

Борислав Цеков

ПП-ДБ с антидемократичния си нагон за узурпация на власт, която гласоподавателите не са им дали, през днешния ден вършат подарък на режима на Путин - изпращат България на предварителни избори. Маските паднаха.

***

Бойко, дженералът ридае, че няма да може да се пенсионира като ръководител на Парламента. Ти нехаеш. Бъди човек, бе, Бойко. Че нали знаеш - старост-нерадост.

Евгени Петров

Мразя да споделям " Аз споделих ли ви ". Освен, в случай че до на следващия ден Политическа партия не клекнат, само че ще бъде огромен срам.

Александър Симов

ПП/ДБ треперят като хора, които би трябвало да връщат пари

Стефан Ташев

Мазното турско кафе очевидно се е усладило на Христо Иванов. Иска още, " дава " регулатори на ДПС… Жив да не бях… Атанасов пък се моли на Борисов...Къде сте опълченци от Росенец, къде сте лодкари? Къде сте " борци за независимост " от преди четири години?

Владимир Зарков

От 40 години се интересувам от политика. Аз по-жалка сбирщина, която да се моли да я оставят на власт, не съм виждал!

Женерал Танас: Моля Бойко Борисов да се намеси и да не скапваме положителното партньорство!

Христо Иванов: Ще се веселя да одобрим препоръчани от Движение за права и свободи хора за регулаторите!

Кирил Петков: Готови сме да отстъпим на ГЕРБ министерствата които желаят!

Само Асен Василев нищо не сподели. Стана първи и потегли. Сигурно Спецов на легло го чака...

Иван Бедров

А едно време какви брифинги имаше! Пуснеш, па се уплашиш, плюеш си в пазвата, ядосаш се, след това си легнеш. Сега почваш да ровиш по обществените мрежи, нима някой е схванал какво тъкмо стана.

Костадин Костадинов

„ Все съм виждал оскърбление, само че като това угодничество на ППДБ сега до момента не бях виждал. Киро и компания безусловно се молят на колене на Бойко и компания да ги вземат в ръководството “.

Това разяснява в профила си във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Гади ми се от тези същества, и не мога да си показва какво изпитват сега горките гласоподаватели на тази порочна групировка. Честно, скърбя излъганите и поругани гласоподаватели на ПП-ДБ.  Избраниците им щяха да изчегъртват ГЕРБ, щяха да вкарват Борисов в пандиза, щяха да унищожават корупцията, и най-после се молят на колене на Борисов, с цел да... ръководят корупцията дружно. Няма такива жалки отрепки в действителност. Никога до момента не е имало такива долнопробни продажници, като представителите на ППДБ. ‼️Никога‼️ “, написа още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР