Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково.

...
Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково.
Коментари Харесай

За Волен Сидеров Делян Добрев не е фактор

Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила за мен не е фактор и изобщо не ме интересува както приказва.

Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила в студиото на „ Здравей, България “ по нова телевизия.

По думите на политика Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм, тъй като е народен представител в оставка.

„ Той се вкопчи в Народното събрание и стои там някак си като противозаконен народен представител “, разяснява Сидеров.

Според него Добрев показва персонално отношение с изявленията си, на което няма право.

„ Не знам какво го движи този младеж, само че това не е добре и управлението на ГЕРБ би трябвало да вземе решение “, уточни още той.

Волен Сидеров разяснява и скандалната тематика с продажбата на ЧЕЗ, която накара министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила да подаде оставка.

Политикът посочи, че не е сюрпризиран, тъй като от дълго време има твърдо мнение по тематиката. А самият министър е този, който би трябвало да излезе и да каже за какво се отхвърля от поста си.

„ Ще приготвя една смяна в закона, в която страната да придобие блокираща квота от над 40% “, уточни водачът на Атака като вероятно решение на казуса с продажбата на електроразпределителното сдружение.

„ Не мисля, че има нещо съдбовно, промяната на един министър не би трябвало да става драма “, уточни още той.

По тематиката за Западните Балкани Волен Сидеров посочи, че България постоянно страда от игрите на Великите сили, а това което в този момент министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е почнал, е добре.

„ Виждам разбъркване геополитическо, в което България придобива опция да играе по-самостоятелно “, разяснява той.

На въпроса дали се клати обединението и какви са връзките с ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила той счита, че в политиката има всевъзможни рискове.

„ Аз съм задължен да им показвам накъде да вървят. Всякакви изкушения, всевъзможни рискове има. Това не е някаква любовна връзка, да се скарваме и сдобряваме “, разяснява той.

Според него политиката е грубо занятие и в случай че не правиш правилните неща, хората ще те заплюят.

„ Народът в това отношение е безмилостен, тъй като той вижда. Радвам се, че обществото се разсънва и става непримиримо по някои тематики. Влизайки във властта, би трябвало да се внимава “, съобщи още Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР