Делян Добрев: Да приемем бежанци само срещу въздушен“ Шенген си

...
Делян Добрев: Да приемем бежанци само срещу въздушен“ Шенген си
Коментари Харесай

Добрев: Да приемем бежанци само срещу „въздушен“ Шенген си е национално предателство


Делян Добрев: Да приемем бежанци единствено против „ въздушен “ Шенген си е национално изменничество. Това написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ Според Епицентър, афганистански бежанци. По-лошото е, че в случай че това е сделка по принцип, то връщането на голям брой бежанци у нас ще продължи.
Ще би трябвало да се строят нови лагери.
Къде? В хасковския район са над 50% от местата за настаняване на бежанци. В моят регион хората сме гостоприемни и състрадателни към бежанците, тъй като самите ние сме потомци на бежанци от беломорска и одринска Тракия. Повече обаче не можем да приемем при нас! Къде ще ги строите новите лагери? В София?
В Пловдив, Варна, Бургас?
Нито мога да го схвана това, нито да го допускам! Разбирам да получим пълноправно участие в Шенген, но против „ въздушен “, без ангажимент за Шенген по суша ми се коства толкоз неприятна договорка, че си е чисто национално изменничество, съвършен мотив за оставка на цялото държавно управление и срамен завършек на по този начин наречената сглобка “, написа Добрев в обществената мрежа.
Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова
също излезе с позиция във връзка с Шенген и поправките в Конституцията.

„ Управляват ни некадърници и предатели на националния интерес. Оставка “, написа тя в профила си във Facebook.
„ Сглобката се роди с неистина и ръководи с неистини.
Да, имат гласове в Народното събрание, само че нямат никакъв морал. Излъгаха гласоподавателите си, на които обещаваха да се „ изчегъртват “ взаимно, в полза на България. А се събраха в собствен персонален интерес. Излъгаха, че ще трансформират Конституцията, за да има обективна правосъдна система. Промениха я, за да овладеят правосъдната система.
За прикритие облякоха всичките си неистини
в евроатлантизъм. Но тези хора са най-големите рушители на европейската ни вероятност и същина. Те са козируващи страхливци, които залагат ползите и бъдещето на страната “, изригна тя.

„ Към никоя страна не са поставяни условия за Шенген, както към България. Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко – пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния – по въздух, по вода, само че без суша. Вместо това – нищо.
Свидетели сме на следващата неистина
на сглобката – били ни позволили отчасти. Да, но не. Никъде не са ни позволили, тъй като ни ръководят некадърници и предатели на националния интерес “, твърди тя.

Според оценката на Нинова, външната политика е напълно в ръцете на ГЕРБ.

„ Министърът на външните работа е техен, а ръководител на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който още веднъж се прави на съпротива самичък на себе си. Кой ще поеме отговорност за този неуспех?
Ако е правилно, че са се съгласили на
подхвърлени трохи против приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на държавното управление “, приключва социалистката.

Отношение по темета взе и водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който разгласи, че държавното управление трансформира България в голям бежански лагер.
„ Една вест разтресе българския политически
хоризонт по празниците – приели са ни в Шенген! Е, към този момент единствено по въздушен и воден път, и то чак от март, и то чак откакто подпишем сделка за приемане на хиляди незаконни емигранти, и то чак откакто увеличим контрола над границите си от непознати полицейски и военни сили. Смятам обаче, че е редно въпреки всичко
нашият народ да знае какво тъкмо се случи,
или по-скоро случва, тъй като към момента нищо не е подписано. В подмяна на въздушен и воден Шенген сме се съгласили да одобряваме назад незаконни емигранти, които към този момент са минавали през наша територия на път за Западна Европа, според Дъблинските разпореждания. Иначе казано, страната ни постепенно ще се трансформира в един голям лагер за азиатци и африканци, в който ние българите
последователно ще станем малцинство “.
Това се споделя в позиция на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ САМО ЧЕ: Дъблинските разпореждания отпадат през пролетта следващата година. Съветът и Европарламентът сега задъхано договарят и одобряват правни актове. Дъблинските разпореждания ще бъдат сменени от качествено нова система, така наречен
Пакт за миграцията и убежището,
състоящ се от няколко регламента и наставления. Системата с реадмисии – КАТО ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО НЕФУНКЦИОНИРАЩА – ще бъде сменена с друга система; излиза, надлежно, че ние сме още веднъж заставени от Сорос Денков и сие да прилагаме разпореждания по нефункционираща и заради това напълно сменена система. Поднасят ни това неразбирателство в красива опаковка и с фанфари: както постоянно, съумяват с малко фикция да ни рапортуват един неуспех като триумф “, продължава той.
„ Питам: какво ще стане с тези сделки от
през пролетта следващата година, когато те няма да имат правна основа? Ще продължава ли проамериканският режим в София да внася азиатски и африкански емигранти в България по правно незабележим правилник? И ще има ли смелостта марионетното ни държавно управление да каже едно просто число – какъв брой тъкмо незаконни емигранти ще заселва в България на година? “, приключва декларацията на водача на „ Възраждане “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР