Делта вариантът на коронавируса заразява за 10 секунди в затворено

...
Делта вариантът на коронавируса заразява за 10 секунди в затворено
Коментари Харесай

Д-р Аспарух Илиев: Ваксината е като снайпер, който уцелва осмицата |

Делта разновидността на ковид заразява за 10 секунди в затворено помещение, при Алфа бяха нужни 15 минути. 

Това сподели доктор Аспарух Илиев, който управлява инфекциозна лаборатория в Берн, по Българска национална телевизия. По думите му имунизациите са като снайпер по отношение на Делта, който не уцелва в десетката, а в осмицата. 

С възникването на " Делта " разновидността резултатът от имунизациите против COVID-19 понижава. Но третата доза ще ускори отбраната на организма значително, тъй като производителите към този момент имат поради новите разновидности, изясни медикът.

Ваксинирането понижава предаването и разпространяването на вируса, т.е. самото имунизиране, макар че при " Делта " разновидността този резултат е леко понижен, въпреки всичко съществува опция да ограничи и значително разпространяването ", добави доктор Илиев.

Трябва да вършим разлика сред това човек да се болести с " Делта " разновидността и да прекара едно леко заболяване, и това да има тежко заболяване, да постъпи в болница и да бъде обдишван в интензивно поделение, сподели още доктор Илиев. 

Във Англия 5% от хората, постъпили в интензивни отделения, са имунизирани.  

Медикът даде за образец и Израел. Там по думите му се получава един лек феномен на привършване на резултата на имунизациите, обаче с слагането на трета бустерна доза, резултатът е доста добър и това ще бъде отстранено. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР