Delta.BG - утвърден лидер в сегмента със специализираните smart клауд

...
Delta.BG - утвърден лидер в сегмента със специализираните smart клауд
Коментари Харесай

Delta.BG посрещна членове на БАИТ в Equinix SO2

Delta.BG - одобрен водач в сегмента със профилираните smart клауд хостинг решения, осъществя следващото извънредно събитие в дейта центъра, в който е разгърната техническата инфраструктура на компанията - Equinix SO2.

" Delta Cloud - взор от вътрешната страна " бе тематиката на събитието, което бе извънредно за членове на БАИТ (Българската асоциация по осведомителни технологии) след деклариран интeрес от страна на редица компании в границите на B2B нетуъркинг събитие през ноември 2023 година - " БАИТ и другари ".

" Когато бизнесите подават ръка един към различен за градивно партньорство - тяхната мощ и благоприятни условия скалират неведнъж! ", разяснява Боряна Попова, шеф Маркетинг и Бизнес развиване на Delta.BG. " Винаги на драго сърце участваме в B2B нетуъркинг събития, както с цел да презентираме своята активност, по този начин и с цел да научим повече за евентуални наши сътрудници, както бе и на събитието " БАИТ и другари " през ноември 2023 година Искрено се изненадах от огромния интерес към Delta Cloud в Equinix SO2 и за мен бе същинско наслаждение да осъществяваме - " Ден на отворените порти " в дейта центъра, с цел да споделим и за секрети на нашия смарт клауд, които са невидими за елементарния консуматор! "

Equinix (Nasdaq: EQIX) е международен водач за цифрова инфраструктура, с над 250 дейта центъра в над 30 страни. От години центровете за данни (IBX) в София SO1 и SO2 поддържат фирмите в България в техния път към трансформиране на бизнеса си посредством взаимосвързаност с сътрудници по цифровата верига за доставки, внедряване на облачните технологии и достъп до нови пазари по света.

" Решението да изградим нашата техническа инфраструктура в Equinix SO2 е основополагащо, с цел да осигурим сигурност, надеждност и непрекъсваемост на услугите за нашите клиенти, в това число bTV, Happy, eBag, Technopolis и други ", разяснява Георги Димитров, ръководещ сътрудник в Delta.BG. " Delta.BG е първата хостинг компания, сътрудник на Equinix в България и мога да потвърдя, че за всички години досега, нашите сървъри в дейта центъра не са спирали нито за момент! Да, цената, която заплащаме за колокация е висока, само че сигурността и надеждността, непрекъсваемостта на услугите, за фирмите, които ни се доверяват са от най-голям приоритет за нас в Delta.BG ", увери Димитров.

Събитието започва в 9:30ч с регистрация и кафе до 10:00ч, когато Боряна Попова и Георги Димитров вкараха гостите в облачния свят на Delta.BG. Споделиха повече информация за историята на компанията от 2009 година до през днешния ден, за екипа, граден в годините - ядрото, с което компанията започва преди повече от 15 година се е запазило във времето и всяка година екипът се уголемява.

Гостите узнаха повече и за услугите на Delta.BG - както обичайните - клауд и систематична администрация, по този начин и за новите - AI-базирана DDoS отбрана и Backup-as-a-Service и несъмнено - за какво изборът на Delta.BG, като клауд хостинг сътрудник си заслужава пред множеството други възможности. За своите доверени сътрудници Delta.BG обезпечава лична грижа, мониторинг и помощ в сериозни обстановки 24/7 на български език, DevOps услуги, с цел да се реализира оптимална автоматизация, ниска латенция и вдишване на цялостния размер поръчки, даже при пиково натоварване, както и несъмнено - извънредно конкурентни цени, без таксуване на база трафик.

Следващата самодейност по стратегия бе разходката в дейта центъра, която даде редица отговори - за какво сървърите на Delta.BG в Equinix SO2 в никакъв случай не стопират. Отговорът е елементарен - в своя дълъг над 25 годишен опит с всевъзможни сериозни обстановки, Equinix се учи от своя опит и взима ограничения, с цел да не допусне прекъсване на активността на оборудванията. Как? Има " авариен проект " за всяка обстановка и аварийният проект си има собствен авариен проект.

Компанията осъществя и много обстоен maintenance plan - с цел да бъде доказано, че оборудванията са в подготвеност във всеки един миг. Това, което прави Equinix водач в своята област е точно грижата - всичко да работи, като смачкан механизъм, с нужното равнище на сдържаност.

За край бре планувано време за нетуъркинг, в което гостите още веднъж имаха опция да задават въпроси, да споделят усещания и да изградят нови партньорства.

В случай, че имате интерес към присъединяване в бъдещо събитие на Delta.BG в Equinix SO2, свържете се с Боряна Попова в LinkedIn или на мейл boryana.popova(at)delta.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР