Делото за убийството на Борис Немцов е ясно, това е

...
Делото за убийството на Борис Немцов е ясно, това е
Коментари Харесай

Владимир Путин коментира делото Борис Немцов

Делото за убийството на Борис Немцов е ясно, това е споделил Владимир Путин, съобщи ТАСС.

Руският президент през днешния ден е провел заседание с членове на Съвета за отбрана на правата на индивида към администрацията на президента. "Това дело в общи линии е ясно. Намерени са и са наказани причинителите на това закононарушение. Ясни са и поръчителите на убийството ", е коментирал той.

По думите на стопанина на Кремъл евентуално делото за насилствената гибел на опозиционера се е нуждаело от още един взор.

"Въпреки че съвсем всичко е ясно, допустимо е да има има някои елементи, които може би ще хвърлят повече светлина върху убийството на господин Немцов. Аз неведнъж споделях това на сътрудниците от съответните органи ", е показал юристът по обучение.

Един от главните критици на Путин е бил погубен на 27 февруари 2015 година в центъра на Москва. На 13 юли 2017 година съдии са постановили чеченецът Заур Дадаев да лежи 20 години в пандиза, а неговите съучастници - братята Анзор и Шагид Губашеви, Рамзан Бахаев и Тамерлан Ескерханов са били наказани получили присъди сред 11 и 19 години отнемане от независимост.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР