Делото за смъртта на Милен Цветков върви с добри темпове,

...
Делото за смъртта на Милен Цветков върви с добри темпове,
Коментари Харесай

Адвокат по делото Милен Цветков: Наркотични вещества в кръвта на подсъдимия са доказани

Делото за гибелта на Милен Цветков върви с положителни темпове, потвърдено е съществуването на наркотични субстанции в кръвта на подсъдимия. Това съобщи адв. Менко Менков, бранител на околните на Милен Цветков, в ефира на БТВ.

" Три типа наркотични субстанции е имало в кръвта му след взетите проби незабавно след случая ", посочи Менков.

Журналистът беше затрит от водач на кръстовището на бул. „ Черни връх “ в София. При конфликта Цветков получи извънредно тежки контузии и издъхна по пътя за болничното заведение. Подсъдим е 22-годишният Кристиян Николов, който призна присъединяване си в случая. Грозят го от 15 до 20 години затвор или пожизнен.

„ Приятелка, пътувала с него и още един очевидец настояват, че е сложил обувка или дреха под главата на Милен Цветков – дали правосъдният състав ще одобри това за оказване на помощ, не е ясно. Ако се одобри, ще облекчи ситуацията на подсъдимия “, добави юристът.

Разпитани са доста очевидци, тъй като е имало доста хора по време на случая и единствено щастлива случайност е предотвратила да има повече жертви, добави Менков.

Той разяснява и друго дело – това за някогашния зам.-кмет на София Евгени Крусев, по което през днешния ден се чака присъда. Разследване сподели, че подложките, които са инсталирани под трамвайните релси, не са такива, каквито са били заложени в първичните проекти. Вместо полиуретанови, те са от рециклирана гума.

„ Категорично е потвърдено че Крусев няма никаква виновност обвиняването не е потвърдено по безапелационен метод “, сподели Менков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР