Делото за обявяване в несъстоятелност на Левски“, заведено от Глобъл

...
Делото за обявяване в несъстоятелност на Левски“, заведено от Глобъл
Коментари Харесай

Николай Жейнов за иска срещу „Левски“: Делото е стопирано, не прекратено

Делото за оповестяване в неплатежоспособност на „ Левски “, заведено от „ Глобъл Мениджмънт “, е стопирано, само че не и прекъснато. Това изясни мениджърът Николай Жейнов, притежател на компанията.
„ Не съм правист, само че се поучавах с моите юристи, които ми обясниха решението на съда – сподели Жейнов. – Срещу „ Левски “ към този момент е заведено дело от компания „ Титан 77 “. Не може два пъти да ги разгласят в неплатежоспособност. Въпреки че двете страни към този момент са се разбрали, съдът към момента не се е произнесъл. Едва когато това стане факт и процесът бъде преустановен, ще бъде даден ход на нашето делото “.
А Жейнов призна, че не е бил издирван от управлението на „ сините “, откакто е завел дело против отбора от „ Герена “. Напълно разумно и двете страни към този момент не работят взаимно.
„ Те са създали частични заплащания по въпросните фактури. По този метод признават, че имат отговорности към нас. Това е все едно да си вземете тв приемник на лизинг и след това да спрете да му плащате вноските… “
В същото време в Турция разкриха, че голмайсторът на столичния гранд Станислав Костов е покрай трансфер в локалния „ Акхисар “. Тимът е притежател на купата, само че в шампионата заема 15-то място. От „ Герена “ към този момент признаха за интерес към българския национал.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР