Делото за обида и клевета на директора на Народния театър

...
Делото за обида и клевета на директора на Народния театър
Коментари Харесай

Отложиха делото на директора на Народния театър срещу Камен Донев

Делото за засегнатост и клюка на шефа на Народния спектакъл Васил Василев, което води против Камен Донев още веднъж беше отсрочено. И двамата не се явиха в съда и бяха представлявяни от техните юристи.

В залата бяха разпитани четирима очевидци, измежду тях беше и брачната половинка на Васил Василев. Пред магистратите тя съобщи, че изявленията на Камен Донев, в изявление по една от националните малките екрани през месец февруари, са се отразили отрицателно на цялото им семейство.

Вещо лице ще изготви експертиза за показания пред съда заспис от присъединяване на артиста в предаването. Искът на Васил Василев към Камен Донев е за 2 500 лв..

" Не знам тъкмо от каква дума той се е почувствал афектиран. Аз мисля, че господин Донев беше търпелив и не беше краен, както и аз. Опитваме се да се въздържаме от персонални мнения, тъй като знаем какво би могло да последва, в случай че сме почтени ще избълваме доста по-страшни неща ", разяснява актрисата Албена Колева.

" Виждаме, че в действителност господин Камен Донев и господин Василев се познават незадълбочено. Не считаме, че биха могли да образуват такова отрицателно мнение. Заемането на позиция не значи да обиждаш, не значи да хулиш и не значи да квалифицираш ", означи Лора Георгиева, юрист на Васил Василев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР