Делото за клевета, заведено от холивудския актьор Джони Деп срещу

...
Делото за клевета, заведено от холивудския актьор Джони Деп срещу
Коментари Харесай

Делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд вероятно ще се превърне в сапунена опера


Делото за клюка, заведено от холивудския артист Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, евентуално ще се трансформира в шестседмична, кална сапунена опера, съобщи Асошиейтед прес.

Това предизвестие насочиха към правосъдните заседатели във Вирджиния юристите на актрисата. 

" Ще видите кой е същинският Джони Деп - зад славата, зад пиратските костюми ", съобщи юристът на Хърд Дж. Бенджамин Ротънборн пред правосъдните заседатели по време на встъпителните пледоарии. " Тъй като Джони Деп заведе делото, всичко това ще излезе нескрито ".

Деп заведе дело за клюка против Хърд в съд във Феърфакс, Вирджиния, откакто през 2018 година актрисата написа публикация във " Вашингтон пост ", в която се разказа като социална фигура, жертва на домашно принуждение - тематика, необятно застъпена в обявата. 

Джони Деп съобщи, че публикацията индиректно го клюки, визирайки изказванията за принуждение, които Хърд направи през 2016 година Актьорът отхвърля да я е малтретирал. 

По време на встъпителните пледоарии във вторник Ротънборн съобщи, че доказателствата ще покажат, че Джони Деп неведнъж е упражнявал физическо и полово принуждение над Амбър Хърд. Адвокатът на актрисата добави, че не е належащо правосъдните заседатели да се вършат на рефери на бурния брак на двойката, в случай че се съсредоточат върху основите на закона за клеветата.

Според юриста на Хърд публикацията от 2018 година по никакъв метод не е навредила на репутацията на Джони Деп. 

Ротънборн означи, че обвиняванията в тормоз са обществено притежание от две години, и съобщи, че движещата се по серпантина кариера на Деп е резултат от използването на алкохол и опиати, която го трансформира в ненадеждна стока за холивудските студия.

" Лошите решения на този човек го докараха дотук. Спрете да обвинявате други хора за проблемите, които сами си създавате ", сподели юристът на Амбър Хърд. 

Ротънборн акцентира, че първо и на първо място във въпросната публикация на никое място не се загатва името на Джони Деп. Макар да признава този факт, юристът на холивудския артист, Бенджамин Чу, споделя, че на всички в Холивуд е ясно кого има поради Амбър Хърд. 

Според екипа на Деп публикацията е образец за " клюка по дифолт ". 
                 
Друг от юристите на Деп, Камий Васкес, съобщи пред правосъдните заседатели, че Амбър Хърд отхвърля да признае, че е излъгала, и още повече е задълбала в нещата. " Тя не може да отстъпи. Тя живее и диша с тази неистина от години. Тя ще изиграе ролята на живота си в тази правосъдна зала ", сподели Васкес. 

Адвокатите на Амбър Хърд настояват също, че на " чудовището " Джони Деп не може да се има вяра, когато отхвърля да е упражнявал тормоз над нея, тъй като постоянно е пиел и употребявал опиати до степен да не може са си спомни какво е правил.       
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР