Делото за клевета на принц Хари срещу вестник Mail on

...
Делото за клевета на принц Хари срещу вестник Mail on
Коментари Харесай

Искът за клевета на принц Хари срещу издателя в Обединеното кралство трябва да отиде на съд, решение на съдията

Делото за клюка на принц Хари против вестник Mail on Sunday във връзка със публикация за ограниченията му за сигурност би трябвало да отиде на съд, постанови арбитър от Върховния съд на Лондон Петък, отхвърляйки опитите на кралската персона да отхвърли отбраната на издателя.

Хари, по-малкият наследник на крал Чарлз, съди издателя Associated Newspapers предходната година за публикация, в която се твърди, че се е опитал да резервира в загадка обособена правосъдна борба с английското държавно управление по отношение на обществено финансираната му полицейска отбрана, която беше оттеглена, откакто той се отдръпна от кралските отговорности през 2020 година

Докладът също по този начин упрекна Хари в опит да заблуди обществеността по отношение на готовността си самичък да заплати за защитата.

Хари подаде молба за отменяне на отбраната на вестникарската група, само че арбитър Матю Никлин сподели в документално решение, че има действителни изгледи за триумф.

Съдията добави в обобщение на решението си: „ Искът на херцога на Съсекс в този момент ще премине през оставащите предварителни ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР