Делото за делба за празния парцел от 12 декара на

...
Делото за делба за празния парцел от 12 декара на
Коментари Харесай

Иво Баев: В най-близко бъдеще името „Дупката“ ще бъде забравено от бургазлии

Делото за подялба за празния имот от 12 декара на площад „ Тройката “ в Бургас, който измежду бургазлии е прочут като „ Дупката “, е напът да завърши .

Това написа ръководителят на Постоянната комисия по правни въпроси към Общински съвет-Бургас Иво Баев във Фейсбук. Той напомня, че съсобственици в този парцел са Община Бургас с максимален дял от към 11 декара и други четири сдружения, които имат останалите елементи в друг размер.

„ Почти не е за поверие, че това дело, което е стартирано през 2013 може да завърши, освен това с излаз добър за Община Бургас. “

Той изрази вяра, че предлагането за съглашение сред страните ще бъде подкрепено от общинските съветници в локалния парламент на идващото съвещание на 27 юни и името „ Дупката “ в най-близко бъдеще ще бъде забравено от бургазлии. Публикуваме изявлението му по тематиката с известни съкращения :

„ Вчера на Комисията по правни въпроси, на която съм ръководител беше прегледан, дискутиран и утвърден отчет и предложение за решение по отношение на висящото дело за подялба на парцел в центъра на Бургас, на площад „ Тройката “, който парцел към този момент десетки години носи нелицеприятното име „ Дупката “. Бургазлии са му измислили и още „ по-красиви “ имена като „ Язвата “, „ Жабарника “, а аз към този момент бих го нарекъл и „ Змиярника “. тъй като преди седмица колкото да дръпнах сина си да не се уплаши от една змия, която се виеше пред краката ни по плочките на „ Тройката “ и до момента в който сваря да я снима с телефона, се шмугна в решетките на канализацията. Е това си е както му споделят „ по покрай природата “. Но не е занимателно!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР