Делото за бруталното убийство в кв. Капана продължава с пълна

...
Делото за бруталното убийство в кв. Капана продължава с пълна
Коментари Харесай

Бруталното убийство в Капана: Свидетели коват присъдите на...

Делото за бруталното ликвидиране в кв. " Капана " продължава с цялостна мощ в Окръжния съд в Пловдив. В средата на идната седмица следва разпит на очевидци. Всички те ще опишат за обвинените - Цанко и Кирил, както и какво знаят за смъртоносния побой над скитника Лалко. Предстои разпит и на движимости лица. 

Припомняме, че убийството на бездомника Лалко стана в късните часве на 7 юли предходната година. С Цанко и Кирил били приятели и постоянно се събирали да пият алкохол в градинката на Джумая джамия. Следобед на предния ден, Лалко пиел бира в градинката. Видял, че на стълбите били седнали няколко младежи, измежду които и малолетно момиче.  Приближил се към тях, хванал момичето за ръката, придърпал го към себе си и почнал да го опипва. Това било видяно от намиращия се наоколо Цанко. Той се възмутил и уведомил полицейски патрул. Разказал и на приятеля си по чашка Кирил. Ядосани от случката, двамата решили да санкционират Лалко с нечовечен побой.  

Така вечерта на 7 юли срещнали бездомника в градинката и почнали да го ударят с ръце по главата. Побоят траял към 10 минути. В един миг Лалко се строполил на на земята и не съумял да стане. Биячите видели, че е в безпомощно положение, само че не му помогнали, а седнали наоколо и траяли да си пият. Минаващи край тях очевидци подали сигнал в полицията за случая. Пристигналият на място медицински екип открил, че Лалко е умрял от пострадванията при побоя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР