Делото за бащинство на Велико Минков отново пропадна. Според ДНК

...
Делото за бащинство на Велико Минков отново пропадна. Според ДНК
Коментари Харесай

Делото за бащинство на Велико Минков отново пропадна

Делото за бащинство на Велико Минков още веднъж пропадна. Според ДНК разбор, той е биологичен татко на едно от децата на Габриела Славова, която е упрекната за убийството на Пейо Пеев през януари в София. В края на април тя беше пусната под домакински арест.

Причината за отлагането е процесуална спънка.

„ Това е частната тъжба на майката за локалната подсъдност, която предстои на обжалване пред Апелативния съд. Майката направи несъгласие за локалната подсъдност. Бавеше и заплащането на таксата, по тази причина Велико я заплати и съдът одобри това заплащане за годно. Сега делото ще отпътува към Апелативния съд, с цел да може от там да се произнесат по нейната частна тъжба “, сподели юристът му, Пламен Борисов.

Делото за бащинство на Велико Минков още веднъж пропадна 18.06.24 14:24 НА ЖИВО – Тошко Йорданов: Ситуацията е комплицирана и тежка 18.06.24 14:23 Хубава работа, но българска! Новите персонални карти са с чип, който не работи 18.06.24 13:51 Заради заболяване Кадиров стартира да приготвя собствен заместител 18.06.24 13:45 Спипаха телефонни измамници, прибрали 36 бона от мъж 18.06.24 13:44

По думите му, това са глупави формалности, без които умерено може да се мине, само че с които, съгласно нас, майката цели да бави процеса.

„ Това пречи на Окръжния съд да се произнесе по нашите претенции. Нашето мнение беше, че по настояването за привременни ограничения, към този момент няма никаква спънка да се произнесе. Вече имаме нужните отчети от дирекция „ Социално подкрепяне “ – Русе и от способените дирекции в София. Всичко нужно за едно такова изговаряне го имаме “, добави още юристът.

Произнасянето по привременните ограничения, което би дало късмет на бащата да отглежда детето, не поставят завършек на делото.

„ Това дело няма да завърши най-малко още две години. Детето ще навърши 2-3 години, когато най-рано, вероятно, може да бъде прието бащинството дефинитивно. Но това е най-ранното ми предугаждане, никой не знае какво още може да стане “, безапелационен е бранителят.

По думи на Велико Минков, в отчета на дирекция „ Социално подкрепяне “ е записана рекомендация детето да остане при него:

„ Докладът е 24 страници. Препоръката им е детето да живее при мен, тъй като имам нужните условия за развъждането му. Следващият месец се надявам мъката да завърши. “

Ако Апелативният съд почете частната тъжба на майката, делото ще отиде в.

Бургаският съд отсрочи делото за 23 юли.

Източник: БНР

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР