Делото срещу Тошо Куката , Петко Караилиев- Чеченеца и Емили

...
Делото срещу Тошо Куката , Петко Караилиев- Чеченеца и Емили
Коментари Харесай

Отложиха делото за скандалния клип в пловдивски мол, Емили Тротинетката е болна

Делото против Тошо Куката, Петко Караилиев- Чеченеца и Емили през днешния ден не започва, тъй като тротинетката е болна. В хода на делото адвокатката й показа документ, че подсъдимата е не е здравословно добре. Свидетелката Елизабет Зарева също се оказа неоткриваема, а в случай че до идващото съвещание областен съд не успее да се свърже с нея, тя ще бъде оповестена за национално търсене.
Прочетете още
На 3 април Елизабет беше в мола с инфлуенсърите, защото по това време беше част от любовния триъгълник с Тротинетката и приятеля ѝ Тихомир. Оттогава обаче връзките им се утежниха и дамата ги напусна.

Срещу Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданове – Емили Тротинетката и посоченият за техен съизвършител Стоян Карапанов е повдигнато обвиняване за безчинство с извънреден цинизъм поради снимания на 3 април видеоклип. В него 18-годишният тогава Денислав Делчев лази вързан на каишка като куче, а тримата инфлуенсъри му подмятат разнообразни предмети и му дават команди, които да извършва.

Куката, Чеченеца и Емили от началото на процеса настояват, че Денислав самичък е желал да се снима в клипа и даже е платил на Стоян Карапанов 20 лв., с цел да взе участие и да стане прочут. В правосъдната зала Денислав отхвърли да е плащал на инфлуенсърите, с цел да взе участие във видеото, само че призна, че е дал пари за срещата с тях. По думите му 10 от тези 20 лв. Стоян Карапанов е дал на обвинените.

Скандалният клип обиколи интернет пространството откакто беше оповестен от Милен Стаматов – Готи и за броени часове събра хиляди реакции и гледания. Стаматов провежда и дарителска акция, с която да се помогне на Денислав, за който се твърдеше, че е със СОП. Парите трябваше да бъдат, с цел да се стартират правосъдни каузи против инфлуенсърите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР