Делото срещу Асен Бербатов и приятелката му Анна Папучарова бе

...
Делото срещу Асен Бербатов и приятелката му Анна Папучарова бе
Коментари Харесай

Делото срещу брата на Бербатов бе върнато на прокуратурата

Делото против Асен Бербатов и приятелката му Анна Папучарова бе върнато на прокуратурата от Окръжен съд.

Решението бе взето след осъществяване на разпоредително съвещание по делото против двамата, които са упрекнати, че в съучастничество като съизвършители са държали за разпространяване високорискови наркотични субстанции. Асен Бербатов е притеглен към наказателна отговорност и за разпространяването им, написа struma.com.

Съдебният състав реши, че във връзка с обвинителния акт са налице позволени процесуални нарушавания и делото следва да бъде върнато на прокурора за отстраняването им. Съдът реши още, че прокуратурата следва да реши какво е " съучастието " на всеки един от обвинените, както и метода на осъществяване на закононарушението.

Бербатов и 29-годишната Папучарова бяха арестувани при полицейска интервенция на 6 март. При инспекцията в дамската раничка на Папучарова са открити марихуана, а в якето на Асен, което той поставил в багажника, имало кокаин, екстази, както и забележителна парична сума В населявания от двамата софийски апартамент били открити две полиетиленови сгъвки коноп (марихуана) и електронна везна, по която са били открити следи от кокаин.

Асен Бербатов, който има две присъди за опиати, пое цялата виновност върху себе си съобщи, че той е сложил марихуаната в раницата на приятелката си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР