Делото срещу 48-годишния Миленко Рангелов, обвинен в убийството на жената,

...
Делото срещу 48-годишния Миленко Рангелов, обвинен в убийството на жената,
Коментари Харесай

Отложиха важно дело заради болна адвокатка

Делото против 48-годишния Миленко Рангелов, упрекнат в убийството на дамата, с която живеел на брачен начала две десетилетия, беше отсрочено за 2 февруари. Разширеният правосъден състав на Пловдивския областен съд не даде ход на съвещанието, защото юристът на обвинения Деница Чингарова ден по-рано е подала молба за отсрочване поради заболяване. Тя е показала болничен лист с диагноза остра зараза на горните дихателни пътища, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Днес в правосъдната зала трябваше да бъдат разпитани движимостите лица, изготвили предоставените им експертизи. След постъпването на молбата за отсрочване на делото те са били известени да не се явяват. Отсъстваха и тримата цивилен ищци, които обаче ще би трябвало да дойдат на идващото съвещание. 

Обвиняемият е с мярка за неотклонение " задържане под стража ". Той беше арестуван няколко часа след закононарушението. Според обвинителния акт, роденият в Пещера Миленко постоянно употребявал алкохол и биел жена си Сийка. Във съдбовния 20 октомври 2020 година още от сутринта мъжът почнал да пие и да постанова жена си, до момента в който тя изпаднала в безсъзнание. Децата им няколко пъти се пробвали да го спрат, само че той не разрешил. Близките позвънили на 112, само че медиците не съумели да спасят 39-годишната жена и тя издъхнала от пострадванията по тялото си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР