Делото Семерджиев“ влезе в нова фаза. Пред съда ще се

...
Делото Семерджиев“ влезе в нова фаза. Пред съда ще се
Коментари Харесай

Разнопосочни резултати от експертизите за наркотици по делото срещу Семерджиев

Делото „ Семерджиев “ влезе в нова фаза. Пред съда ще се чуят заключенията от назначените експертизи по делото. В правосъдното съвещание участват 21 движимости лица, изготвили експертизите.
Две експертизи демонстрират разнообразни неща. Едната, че има метамфетамини, а другата, че няма опиати. 
Токсико-химична експертиза демонстрира, че замразените проби кръв не дават отговор на условията. Установено е съществуване на метамфетамини. Количествен разбор лабораторията не прави, съобщи bTV.
Едно от движимостите лица е обяснило, че заразяването не въздейства на наркотичните субстанции.
Друго експерт е декларирало, че тестът, която е постъпила в Института по криминалистика, се зарежда в системата и наш чиновник я изследва.
От тестът може да стане ясно какъв опиат е приел, само че не какво количество и по кое време е взето. Останалата кръв, взета като проба от Семерджиев, е забележителна под марката и не може да се направи нова експертиза.
Съдебно-химическата експертиза заключва, че не не се потвърждава съществуване на наркотични субстанции, медикаменти и други. Експертизата се прави по друг способ на проучване от токсико-химичната експертиза.
Друго експерт е декларирало пред съда, че е употребен способ, където чувствителността във връзка с метамфетамин, е 70 на мл. В случая пробата е негативен, т. е. в случай че има централизация е под тази.
Вещото лице от първата експертиза посочи пред съда, че техният метод на проучване е друг. С друга инсталация е способ и е с доста по-висока сензитивност.
Освен това трета експертиза демонстрира, че няма съществуване на алкохол в кръвта на Семерджиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР