Делото на Иванчева е низ от компромати, които са изключително

...
Делото на Иванчева е низ от компромати, които са изключително
Коментари Харесай

Адвокатът на Иванчева: Делото е низ от примитивни компромати

" Делото на Иванчева е низ от компромати, които са извънредно примитивни. Няма нито една среща сред Иванчева и Ваклин. Единствената среща е в кабинета ѝ и тя се е държала хладно и внезапно. Ваклин се оплакал, че тя го е изгонила от кабинета, споделя Дюлгеров. " Това съобщи юристът на кметицата на регион " Младост " Марин Марковски в изявление за bTV.
Той добави, че " има доста хора които биха желали да затрият кметицата. Светването, като елха – това е фантазията на прокурор, обвързвана с детските му години. "
По думите му в нито един документ по обвиняването не споделя за предоставяне и взимане на пари.
" Има светещ прахуляк под носа, само че има една фотография по какъв начин полицайката я хваща за устата. Може ли да се брои с подносието, с дамския мустак? Няма нещо, което да ги изобличава че са организирали предаването на парите ", безапелационен беше Марковски пред bTV.
Според него по-сериозното обвиняване против Иванчева е това, че е желала 500 хиляди: " Това е страховитото, тъй като за него се желае отнемане от независимост от 10 до 30 години. Няма среща сред Ваклин и двете (бел. ред. - Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова), те може да не знаят, че Дюлгеров е имал диалози с Ваклин. Такива диалози няма записвани. Авторитетът на прокуратурата значи доказателства и нищо повече. "
По думите на Марковски " не е неразрешено на един кмет да каже на вложител да каже: " Хайде да направиш една детска площадка, щом имаш пари за небостъргач . " Кметицата няма право да дава позволение за градеж, тя не е фактор. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР