Делото на фолкпевицата Емануела срещу преследвача й Алекс Воуг e

...
Делото на фолкпевицата Емануела срещу преследвача й Алекс Воуг e
Коментари Харесай

Мъжът, който не спира да тормози певицата Емануела, отново се размина със съда

 Делото на фолкпевицата Емануела против преследвача й Алекс Воуг e спряно за месец поради карантина. Това оповестиха пред " Телеграф " от Районния съд в Разлог, където през вчерашния ден трябваше да се състои процесът.

Служебният бранител на обвинения показа писмена молба за отлагането, в която като претекст акцентира, че бил контактен със инфектиран от ковид. Адвокатът не е показал болничен лист, а фамозният любовник продължава да се търси. Отдавна и телефонните му номера, от които е писал любовните излияния на фолкдивата, както и Facebook профилите му са закрити. В правосъдната зала не се появи и Емануела. Поредното десето съвещание е планувано за 5 ноември.

Сагата стартира преди близо 7 години, когато фанатика почнал да преследва певицата из цяла България, даже и зад граница, пръскайки пари за самолетни билети. Стигнал даже до Лондон. Досаждал с  дълги словоизлияния, любовни излияния и закани. По-късно виртуалното безчинство прераства в гонене по заведения, паркинги, хотели, гонки с коли и така нататък

Заради фиксацията на въпросното лице Емануела смени жилището си тъй като почнал да я причака и пред дома й. Търпението на звездата свършва след присъединяване в Бански, където Алекс  упорито желал да се срещнат уединено. Наложило се гардовете на заведението, както и тези на певицата, да се намесят и да я спасят.  Преди да полудее по Емануела Воуг бил влюбен в Мадона от чиито концерти неведнъж е бил изхвърлян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР