Делото ми срещу премиера не е просто дело между двама

...
Делото ми срещу премиера не е просто дело между двама
Коментари Харесай

Елена Йончева попиля Борисов: Той е човек с власт и чувство за безнаказаност

Делото ми против премиера не е просто дело сред двама души. По време на предизборната акция Бойко Борисов отправи клевети по мой адрес. Става дума за моите филми, че страната е платила милиони от тях. Освен това, че съм се възползвала от господин Станишев. Това сподели Елена Йончева от Българска социалистическа партия в ефира на БТВ.

„ През моята процедура съм направила към 60 документални филми. През това време към 4. Нямам нищо общо с платени от страната пари. Никога не съм кандидатствала за дотации. Освен това направих информация в Българска национална телевизия дали са превеждани държавни средства за мои материали през 2000 година “, разяснява журналистката.

„ По време на акцията споделих, че ГЕРБ краде от програмата от санирането и оградата по границата се прескача. След това последваха заканите от Бойко Борисов. Неговият юрист споделя, че господин Борисов не е имал поради мен. Това ме изненадва. От думите му не се разбирало за кое лице става въпрос. По-интересно е, че господин Марковски споделя, че по време на избори може да се лъже и това е обикновено “по думите на Йончева. „ Оказва се, че в акцията всички средства са разрешени. Това би трябвало да откри отзив в обществото “.

„ Делото, което заведох е за 20 000 лв. и ще ги дам за щедрост на фамилиите, които нямат деца “, акцентира тя.

„ Не мога да простя, тъй като това не са персонални взаимоотношения. Тук става дума за човек с власт, който набеждава един човек. Усещането за безотговорност. Политиците в България се усещат безнаказани “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР