Делото, което Джони Деп и Амбър Хърд водят (вече и

...
Делото, което Джони Деп и Амбър Хърд водят (вече и
Коментари Харесай

Били ли са в едно легло Илон Мъск, Амбър Хърд и Кара Делевин

Делото, което Джони Деп и Амбър Хърд водят (вече и ние не помним откога), безспорно е едно от най-скандалните в Холивуд. В правосъдната зала, само че и отвън нея, се чуха какви ли не обвинявания от двете страни, най-вече за прилагано принуждение, както и за клюка.

Последното разобличаване обаче е може би най-пикантното, тъй като в него имаме още две известни основни настоящи лица. В документи по делото се откриват показанията на Джош Дрю - някогашния брачен партньор на Ракел Пенингтън, най-хубавата другарка на Хърд.

От изтекло чак в този момент видео от правосъдно съвещание през предходната есен разбираме също, че той е бил запитан от съда дали е знаел за спекулация на актрисата с Кара Делевин и Илон Мъск, до момента в който към момента е омъжена за Джони Деп . И е дал отговор позитивно.
 Снимка 484268

По думите на Дрю, тримата са прекарали една нощ дружно в имението на звездата от " Карибски пирати " в негово неявяване . И не просто са купонясвали, а са стигнали до интимни връзки, предава Daily Mail.
 Джони Деп, Амбър Хърд, новите обвинявания и обидите на актрисата
Как Амбър Хърд е обиждала Джони Деп

Епизод следващ от сагата

Говорители на Мъск отхвърлиха тези изказвания и подчертаваха, че той и Амбър Хърд не са се срещали, преди тя да се раздели с Джони Деп. А връзките им са станали интимни едвам на по-късен стадий. И истината още веднъж си остава някъде там, до момента в който изненадите от това дело нямат край.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР