Делото е разпределено и насрочено за 20 февруари от 14

...
Делото е разпределено и насрочено за 20 февруари от 14
Коментари Харесай

Второ дело за закана за убийство започва срещу прокурорския син Васил Михайлов

Делото е разпределено и планувано за 20 февруари от 14 ч., оповестиха от съда.

В началото на декември Софийската районна прокуратура внесе в Районен съд - Перник обвинителен акт против младежа.

Според прокуратурата в интервала от 28 октомври 2022 до 21 юли 2023 година Михайлов четири пъти се е заканил с ликвидиране на Рангелова. На 28 октомври 2022 година, към 04:00 ч. в апартамент в Перник, Васил споделил на Боряна: " Ще те убия! ", а по-късно почнал да нанася удари с ръка по лицето ѝ. На неустановена дата през декември 2022 и на 1 юли 2023 година се обадил на дамата по телефона и още веднъж ѝ споделил, че ще я убие. На 21 юли т.г., към 17:30 ч. в Перник, обвиненият още веднъж се заканил с ликвидиране по отношение на Рангелова, като ѝ направил жест с ръка наподобяващ пукотевица с револвер, ориентиран към нея.

Това е третият обвинителен акт, който е импортиран от Софийската районна прокуратура по отношение на Васил Михайлов за осъществени закононарушения на територията на Перник. Той е обвиняем и по друго дело за нанасяне на телесни повреди, закана с ликвидиране и безчинство, по което съвещанията не престават в Софийския областен съд.

По обвиняване за закана с ликвидиране и нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди Васил Михайлов към този момент е наказан и му е наложено наказване от 20 месеца затвор условно. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР