Делото беше изпратено в града под тепетата, след като всички

...
Делото беше изпратено в града под тепетата, след като всички
Коментари Харесай

След отвода на всички съдии: Делото Дебора тръгва на 14 февруари

Делото беше изпратено в града под тепетата, откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ.

Обвинителният акт против 26-годишния Георги Георгиев да беше импортиран на 15 декември м.г. Той е притеглен към наказателна отговорност по три пункта.

Първото обвиняване е за това, че на 26 юни м. година в Стара Загора с особена свирепост, посредством нанасяне на удар с пестник в региона на главата и посредством нанасяне с черен макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е предизвикал на 18-годишната Дебора Михайлова двустепенна междинна телесна щета, която е довела до разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота и обезобразяване на части на тялото. Деянието е осъществено по изключително непосилен за потърпевшата метод.

Второто обвиняване е за това, че на същата дата в апартамент в Стара Загора обвиненият принудил потърпевшата да претърпи нещо обратно на волята си - остригал част от косата ѝ в региона на лявата половина на главата с електрическа машинка, като използвал за това мощ, изразяваща се в нанасяне на удар с пестник в региона на лицето.

Третото обвиняване е за това, че от началото на месец април до 25 юни в Стара Загора и в Казанлък в изискванията на продължавано закононарушение Георги Георгиев на шест пъти се заканил с ликвидиране на 18-годишната Дебора и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР