Дело за изнасилване бе заведено вчера срещу британския принц Андрю.

...
Дело за изнасилване бе заведено вчера срещу британския принц Андрю.
Коментари Харесай

Заведоха дело за изнасилване срещу принц Андрю - син на кралица Елизабет Втора

Дело за обезчестяване бе заведено през вчерашния ден против английския принц Андрю. Той е упрекнат, че три пъти е изнасилил малолетна жена преди към две десетилетия, предадоха международните организации.

Гражданското дело е заведено в окръжния съд в Манхатън. Ищцата Вирджиния Джюфре споделя, че херцогът на Йорк, вторият наследник на кралица Елизабет Втора, я е изнасилил и ѝ е нанесъл побой, когато е била на 17 години.

" Влиятелните и богатите не са освободени от това да дават отговор за дейностите си. Надявам се, че и други жертви ще видят, че е допустимо да не живеят в безмълвие и боязън, а да си върнат живота, като проговорят намерено и изискат правдивост ", добави тя в официално съобщение.

Джюфре неведнъж е отправяла обвинявания против английския принц, само че за пръв път подхваща правни дейности против него. Андрю отхвърли изрично нейните изказвания в изявление за Би Би Си през ноември 2019 година. Той сложи под подозрение достоверността на фотография, на която е прегърнал през кръста Джюфре.

Джюфре е една от обвинителките на финансиста Джефри Епстийн, който бе наказан за трафик на малолетни за полова употреба и който умря в затвор в Манхатън през лятото на 2019 година.

В жалбата против Андрю се твърди, че точно Епстийн и приятелката му Джизлейн Максуел са принудили Джюфре да прави секс с принц Андрю.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР