Дело като като дело. Всеки има право на зашита, включително

...
Дело като като дело. Всеки има право на зашита, включително
Коментари Харесай

Адвокат: Майката на Кристиан не е знаела, че синът ѝ употребява наркотици

Дело като като дело. Всеки има право на зашита, в това число и Кристиан. Това съобщи юрист Константин Симеонов, който е бранител на Десислава Николова, майката на Кристиан Николов, който е с обвиняване за убийството на журналиста Милен Цветков.
За да бъде " ликвидиране " и " екзекуция ", би трябвало да има директен предумисъл. Доста специалисти се изходиха по въпроса, дефинираха към този момент и скоростта за придвижване на джипа, означи юристът в ефира на bTV във връзка множеството мнения към тежката злополука.
В момента следим нещо, което не е положително за нашето общество: приказваме, че желаеме обективен развой, а в действителност желаеме линч. Интересна е интерпретацията на справедливостта като разбиране, смята юрист Симеонов. Аз като експерт считам, че нашият углавен развой е обективен - с някои дребни изключитения.
Адвокатът на майката на Кристиан сподели, че сега тя е в дома си - към момента не е платена гаранцията ѝ, защото ще се апелира пред съда.
Стана ясно, че колата, с която е провокирана злополуката, е благосъстоятелност на компания, която е благосъстоятелност на Десислава Николова. Не може да се претендира, че това е извънредно безценен джип. Знам единствено, че Кристиан има личен автомобил и каква е повода да вземе автомобила на майка си, към момента се обяснява, разясни юристът.
Майката на Кристиан не е знаела, че синът ѝ използва опиати. Адвокат Константин Симеонов още един път посочи, че Николова не е била в София в деня на злополуката.
Темата продължава и в тези материали.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР