Дело като дело. Всеки има право на защита. Пряк умисъл

...
Дело като дело. Всеки има право на защита. Пряк умисъл
Коментари Харесай

Адвокатът на майката на Кристиан Николов: Тя категорично не е знаела, че той взима наркотици

 Дело като дело. Всеки има право на отбрана. Пряк предумисъл няма в злополука. Това съобщи юрист Константин Симеонов, бранителят на майката на Кристиан Николов - Десислава. Припомняме, че Кристиан умъртви журналиста Милен Цветков в жестока злополука в София. Стана ясно, че Николов е бил на коктейл от четири типа опиати. 

" Доста специалисти се изрекоха, към този момент даже дефинираха скоростта на джипа. Не разясня нарушаванията на пътя - те са факт. Обстоятелствата ще се решат от съда ", сподели още той. 

" Наблюдаваме забавен феномен в обществото - желаеме обективен развой, само че в действителност желаеме линч. Факт е, че много от злополуките след приложимост на алкохол приключват с условни присъди ", разкри адв. Симеонов. 

" Майката на Кристиан си е вкъщи - под парична гаранция, която ще апелираме. Кристиан и майка му не са разговаряли след злополука. Видяха се един път на мярката през скайп ", съобщи юристът на Десислава Николова.

" Колата, с която е станала злополука, е под благосъстоятелност на компанията на Десислава Николова. Джипът не е безценен - на 7 години е и не е закупен нов. Този модел джипове в този момент са като жигулите преди време. Кристиан е имал личен автомобил и не се знае за какво е взел колата на майка си. Автомобилът е бил в двора на къщата на фамилията, а ключа е бил в дома им. Майката е отпътувала за провинцията с персоналния си автомобил. Вие криете ли ключовете за колата си в сейф у вас?. Аз не ", коментира адв. Симеонов.

" Много пресилено казано, само че може и да се каже, че автомобилът е бил взет. Талонът за колата е бил в чантата на госпожа Николова - отвън София. Смятам, че Николова няма съпричастност в закононарушението. Категорично и не е знаела, че Кристиан е употребявал опиати ", разкри автокат Константин Симеонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР