Dell Latitude 7220 Rugged Extreme е най-лекият и най-мощният 12-инчов

...
Dell Latitude 7220 Rugged Extreme е най-лекият и най-мощният 12-инчов
Коментари Харесай

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme – впечатляващ „офроуд“ таблет

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme е най-лекият и най-мощният 12-инчов таблет на пазара през днешния ден и е планиран да обезпечи подвижност и съгласуваност даже и в тежки условия да останат продуктивни; неговата устойчивост предлага успокоение в някои от най-мръсните, влажни, най-предизвикателните и най-критичните работни места.

Актуализираните функционалности включват усъвършенстван FIT екран с 1000 нита бляскавост (подобно на най-новия iPhone 11 Pro) с покрития срещу отражения, което разрешава на потребителите да имат достъп и да демонстрират работата си даже когато са изложени на директна слънчева светлина.

Таблетът Latitude 7220 Rugged Extreme може да се употребява даже в извънредно гореща среда като пустини или на извънредно студени места като Арктика. Устройството разполага с усъвършенстван FIT екран от 1000 нита оптималната бляскавост и покритие срещу отражения, тъй че потребителите да могат да работят даже когато са под директна слънчева светлина. Екранът също е радушен при работа с ръкавици, тъй че да може да се употребява и в студена среда.

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme - впечатляващ " офроуд " таблет

Това, което отличава новия таблет на Dell от другите устройства в сегмента, е фактът, че той има необятен набор от благоприятни условия за свързване, в това число достъп до FirstNet. FirstNet е специфична мрежа, построена от AT & T в публично-частно партньорство с Първия орган за мрежова отговорност, предопределена за лицата за бързо реагиране, които работят в сериозни браншове като пожарна сигурност, парамедици и други.

Технически характерности

Latitude 7220 Rugged Extreme идва с огромен, 12-инчов екран с FullHD резолюция (1080p). Таблетът е с изключителна еластичност за настройване на самостоятелните потребности на потребителя и устройството да може да бъде оборудвано с най-новите процесори от 9-то потомство Intel Core, като ще се предлага разновидности до Core i7-8665U с номинална периодичност от 4,8 GHz. Устройството също по този начин може да бъде оборудвано с 8 или 16GB LPDDR3 RAM, до 2TB SSD памет и 802.11ax Wi-Fi 6 съгласуваност.

В допълнение, Dell са присъединили опционално LTE съгласуваност, специфична GPS карта, Windows Hello IR камера и доброволен читател на пръстови отпечатъци. Освен това ще получите акумулатори с опция за лесна замяна, както и слот за microSD карта и необятен набор от портове. Таблетът устоя на температури от – 28℃ до 62℃.

Новият здрав таблет също е с IP-65 документ, предопределен за отбрана от попадане на прахуляк, нечистотия и вода, дружно със документ за издръжливост клас 1 Div 2.

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme ще бъде пуснат в продажба през днешния ден, като цените стартират от 1900 $.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР