Делио Роси, треньор на “Левски”, заяви, че в предстоящите сблъсъци

...
Делио Роси, треньор на “Левски”, заяви, че в предстоящите сблъсъци
Коментари Харесай

Делио Роси към футболистите: До края на сезона играете за бъдещето си

Делио Роси, треньор на “Левски”, съобщи, че в идните конфликти ще реши на кои играчи ще разчита през новия сезон и на кои ще бъде показана вратата. Италианецът към този момент е приказвал със притежателя на клуба Спас Русев за бъдещето на “сините”.

“Имаме база, върху която да градим тим за новия сезон – сподели Роси. – За мен съществена неточност е да се стартира изначало всяка година и да се сменя тимът. Защото дупката ще остане. Тя може да се запълни като се изхарчат доста пари, или всяка година да се взимат по двама-трима играчи. Има много хора, които ще продължат следващата година, само че “Левски” би трябвало да мисли да вкарва младежи от школата. Футболистите се виждат във значимите мачове, а те ни предстоят. Вече съм дал като концепция на президента кои стават, само че би трябвало да минат конфликтите. Познавам доста футболисти, които са мощни, когато мачовете не са значими. “

Със загубата от „ Лудогорец “ (0:1) тимът на “Левски” повтори серията от 4 следващи провали в шампионата от сезон 2013/14. Тогава отборът падна от “Лудогорец” (0:2), “Литекс” (1:2), ЦСКА (1:3) и “Ботев” (0:2). Треньор беше Елин Топузаков, а в класирането “Левски” приключи пети.

Сега “сините” също са в поредност от 4 провали, само че единствено с един маркиран гол – ЦСКА (0:1), “Берое” (1:2), “Ботев” (0:1) и “Лудогорец” (0:1).

Снимка: Спортал
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР