Делио Роси ще води Левски и през следващия сезон, загатна

...
Делио Роси ще води Левски и през следващия сезон, загатна
Коментари Харесай

Левски задържа Роси, Прохазка и Панайотов

Делио Роси ще води " Левски " и през идващия сезон, загатна изпълнителният шеф на " сините " Красимир Иванов след конференцията на тематика " 75 години Гунди ". Той изясни, че италианецът има контракт за още един сезон и вероятно безучастие в евротурнирите няма да повлияе на бъдещето му в " Левски ".
" Треньорският пост не зависи от присъединяване в Европа. Г-н Роси има още една година по контракт и след баража ще имаме диалог, ще забележим какво сме създали добре и какво не сме създали добре ", сподели Красимир Иванов. Според него запазването на гръбнака на тима не зависи толкоз от присъединяване в европейските шампионати.

" Ние се надяваме да имаме късмет в тях да покажем до каква степен сме стигнали с развиването на тима. Една от аргументите огромни футболисти да идват в " Левски " е опцията да излязат на по-голяма сцена и поради това евротурнирите са значими за клуба. На нас те ни дават опция да привличаме играчи. Това е един огромен плюс. Ние с Прохазка и с неговия сътрудник сме в диалози интензивно от към 3 седмици. Още след лагера в Малта отправихме предложение и се надявам в границите на тази седмица този диалог да бъде приключен. С Панайотов нещата стоят почти по същия метод ", приключи Красимир Иванов. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР