Делио Роси напира за нови играчи, но на “Герена” не

...
Делио Роси напира за нови играчи, но на “Герена” не
Коментари Харесай

Нови в Левски само при трансфер

Делио Роси напира за нови играчи, само че на “Герена” не бързат да задоволят настояванията му, написа “Меридиан Мач”. “Сините” към този момент се укрепиха на два поста с привличането на Давие Мариани и Мартин Полачек. Италианецът упорства за бранители и нападател. Такива обаче ще има единствено при трансфер. Треньорът не желае да се разделя с нито един от футболистите, с които разполага сега. Изключение бе направено за Нелуц Рошу, с който Роси изпадна в конкфикт по време на зимната подготовка, както и Георги Ангелов. Последният също бе отписан след идването на Роси у нас. В четвъртък вечерта двамата скъса с Левски по взаимно единодушие.

Шефовете са безапелационни, че не може да не престават единствено да се взимат играчи без да се продаде някой. Освен това Роси има разполагаем и младоците, които бяха преотстъпени в други тимове.

Най-голяма е вероятността Левски да се раздели с един от централните си бранители - Давид Яблонски или Холмар Ейолфсон. Тогава ще бъдат взети още един или двама играчи в защитата. До този миг запитвания има за Яблонски.

На “Герена” също по този начин работят и по различен вид за състезателен шеф от чужбина, откакто сагата към Вили Рутенщайнер се проточи много.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР