Делио Роси май се е усетил, че ще е добре

...
Делио Роси май се е усетил, че ще е добре
Коментари Харесай

Делио Роси се усети, върна Вутов и Прохазка по местата им

Делио Роси май се е усетил, че ще е добре да поразбърка състава на Левски, който към този момент е елементарно разбираем от противниците на " сините ". Тази вечер тимът на италианеца се изправи в образователна игра против Спортист (Своге) на Христо Йовов, който също взе присъединяване в мача.

Левскарите бяха съвсем с най-хубавото, което разполагат, като правеше усещане отсъствието на Габриел Обертан, който бе получил отмора.

По време на играта ТОПСПОРТ видя, че Роси на няколко пъти промени постовете на играчите. Антонио Вутов стартира на крилото, само че в един миг бе изместен на желаната от него позиция - зад нападателя. На другия фланг действаше Кабрал, а до Жорди Гомес бе застанал Роман Прохазка, който също се усеща най-добре в средата на терена. По-любопитното е, че до момента в който Вутов бе на фланга, като атакуващ полузащитник действаше отбранителният халф Васил Панайотов.

Явно апелите и рецензиите към италианеца са дали резултат. До момента той настойчиво настояваше, че Вутов и Прохазка би трябвало да играят по крилата, въпреки това досега да не носи резултат и позитиви в играта на Левски.

 Левски се приземи по-бързо от предстоящото
Левски се приземи по-бързо от предстоящото

" Сините " май сбъркаха с Делио Роси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР