Дели ни по-малко от месец до ММА събитието UFC 222,

...
Дели ни по-малко от месец до ММА събитието UFC 222,
Коментари Харесай

Основната битка за събитието UFC 222 пропадна

Дели ни по-малко от месец до ММА събитието UFC 222, а то през днешния ден осъмна без своята съществена борба за вечерта, откакто стана ясно, че първенецът в категория перо Макс Холоуей е претърпял травма в глезена и отпада за идната среща с Франки Едгар.

Това става единствено няколко месеца, откакто Едгар се отдръпна поради травма, когато трябваше да се изправи против Холоуей в UFC 218 през декември.

Шампионът на UFC в категория перо в никакъв случай не е бил принуждаван да се отдръпва от борба, по тази причина в този момент е разбираемо за какво е толкоз смутен в последното изказване, което направи в обществените мрежи... само че не можем да отречем, че има и доза комизъм в него.

"Попитах лекарите дали е допустимо да ми отрежат крайници, а по-късно попитах и комисията дали ще ми разрешат да се удрям на един крайник. В края на краищата те ми споделиха каква е обстановката... Десетки фамилии идват от Хавайските острови (родината на Макс), с цел да ме гледат... Знам, че е гадно, само че няма какво да направя. Ще пренасрочим срещата незабавно ", съобщи Холоуей.

I asked the docs if we could cut off my leg then ask the commission if I could fight handicapped. They told me at the end of the day it is what it is… Had dozens of family from Hawaii coming up for this one... I know it sucks but hang in there. We're going to reschedule asap https://t.co/E6G1lC4eU1
— Max Holloway (@BlessedMMA) February 4, 2018
Що се отнася до това, което се случва с картата за събитието на 3-ти март в Лас Вегас, чиновниците на UFC по всякакъв начин се пробват да намерят нова съществена борба, само че вариантите са извънредно лимитирани.

Шампионът на организацията в категория петел Ти Джей Дилашоу към този момент отхвърли реванш с Коди Гарбранд за въпросната вечер, защото събитието е много близо, а той даже не се е върнал към цялостен подготвителен режим след раждането на сина си.

Едгар от своя страна съобщи, че чака въпреки всичко да се бие в UFC 222 в възможна среща с Браян Ортега, само че все още няма нищо публично, а и сходен дуел сигурно няма да е разгласен като съществена борба за вечерта, тъй че от UFC ги чака много работа през тази седмица.

Ето какво остана от бойната карта за събитието UFC 222:

Стефан Струв - Андрей Арловски

Бениел Дариуш - Боби Грийн

Си Би Долоуей - Хектор Ломбард

Макензи Дърн - Ашло Йодер

Кат Зингано - Кетлин Виейра

Браян Карауей - Коди Стаман

Шон О'Мали - Андре Соукамтат

Джордан Джонсън - Адам Милстед
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР