Делфинарумът във Варна посрещна пролетта с огромна и вълнуваща изненада

...
Делфинарумът във Варна посрещна пролетта с огромна и вълнуваща изненада
Коментари Харесай

Вижте в „Петел“: Бебе делфин плува до майка си във варненския Делфинариум!

Делфинарумът във Варна посрещна пролетта с голяма и вълнуваща изненада за своите гости. Броят на неговите жители се усили, откакто двама от „ артистите “ в него – Доли и Кимбо си имат бебе!

На гратис зрелище през днешния ден беше показано дребното делфинче, което е родено на 19 ноември предходната година в басейна на Делфинариума. То към момента няма име, като причинете за това са две.



На първо място, полът на бебето не е открит сигурно. И това е изцяло естествено, тъй като оформянето на новородените делфинчета продължава до 6 месеца след раждането им. Освен това, майката Доли не позволява никого наоколо до бебето си. Засега експертите от единствено имат съмнения, че бебето е момченце.

Другата причина то още да няма име е, че по традиция името на новородените делфини в Делфинариума на Варна се дават от феновете им. Така са получили имената си и другите двама негови жители – Йоана и Бимбо. Именно те, дружно с гордия татко Кимбо бяха най-активни представлението, което провокира същинска сензация във Варна.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР