Делегацията на ВМРО в Европейския парламент /ЕП/ иска среща с

...
Делегацията на ВМРО в Европейския парламент /ЕП/ иска среща с
Коментари Харесай

Делегацията на ВМРО в ЕП иска среща с Херо Мустафа

Делегацията на Вътрешна македонска революционна организация в Европейския парламент /ЕП/ желае среща с посланика на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа, оповестяват от пресцентъра на партията.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 93
" В последните дни ставаме очевидци на невиждано вмешателство в връзките сред Република България и Република Северна Македония от страна на членове на администрацията и представителната власт в Съединени американски щати.

Нееднократно виждаме в медиите позиции, които са построени върху лъжливата теза, че нашата страна би трябвало да признае съществуването на " македонско малцинство " в България, както и такива, които искрено заплашват със наказания страната ни ", показва ръководителят на делегацията на ВМРО-БНД в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки в писмо до посланика на Съединени американски щати в България Херо Мустафа.

В него се упорства за публична среща с американския дипломат, на която да бъдат изчистени " внушенията " и " всевъзможни подозрения по отношение на историческата истина и актуалната такава ".
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 93  С публична гала и българския химн бе посрещнат министър председателят Кирил Петков

С публична гала и българския химн бе посрещнат министър председателят Кирил Петков  Администрацията на Байдън не обмисля наказания против България по тематиката за РСМ Администрацията на Байдън не обмисля наказания против България по тематиката за РСМ  С публична гала и българския химн бе посрещнат министър председателят Кирил Петков С публична гала и българския химн бе посрещнат министър председателят Кирил Петков
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР