Делегацията на ВМРО в ЕП иска среща с посланика на

...
Делегацията на ВМРО в ЕП иска среща с посланика на
Коментари Харесай

В Скопие не чакат Петков добронамерено, а с политика на лицемерие и обещания в бъдеще време

Делегацията на Вътрешна македонска революционна организация в Екологичен потенциал желае среща с посланика на Съединени американски щати Херо Мустафа
„ Не България кандидатства за участие в Европейски Съюз. Отиването на крайници в Скопие на Кирил Петков допуска, че ние желаеме или молим за нещо. Няма защо да върви да договаря самолетна линия сред София и Скопие “, съобщи в ефира на Нова нюз евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Според него, откакто ръководещите са бизнесмени би трябвало да се досетят, че в случай че е имало потребност, интерес и пътникопоток е щяло да се направи такава.

„ Бихте ли изтъргували човешки права за самолетна линия, в която няма да пътува никой “, съобщи Джамбазки. Евродепутатът акцентира, че след КСНС е била доказана позицията на Вътрешна македонска революционна организация: „ Сегашното държавно управление не е квалифицирано и се пробва да избяга от тази тематика. Петков щял да надгражда като взема решение бизнес проблеми. Не можеш да скриеш в ръкава нарушаването на правата на българите. Според мен кабинетът оферират бъдещи събития, завити с целофан – самолетни линии и други сходни. Добронамерено му споделям, че в Скопие не го чакат него доброжелателно, а дългогодишна политика на двуличие и обещания, които ще са в бъдеще време “, изясни представителят на Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки съобщи, че делегацията на Вътрешна македонска революционна организация в Екологичен потенциал желае среща с посланика на Съединени американски щати Херо Мустафа.

„ Ние от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване настояваме за незабавна среща с Н.Пр. Херо Мустафа във връзка със зачестилите изявления на висши американски чиновници по проблема с участието на районен съд Македония в Европейски Съюз и така наречен „ македонско малцинство “ в България “. 

Джамбазки още веднъж настоя за референдум по въпроса с РСМ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР