Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е пристигнала в Париж, за

...
Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е пристигнала в Париж, за
Коментари Харесай

Делегация от Саудитска Арабия пристигна в Париж, за подпис с Меси

Делегация от саудитския клуб Ал-Хилал е пристигнала в Париж, с цел да завърши многомилионен контракт с Лионел Меси, научи Агенция Франс Прес от два разнообразни източника, близки до договарянията.

" Има делегация от Саудитска Арабия, която има единствено една цел - да се завърне с публично съглашение с Меси ", разяснява един от източниците, като показва, че “шейховете ” са се срещнали с бащата и сътрудник на Меси - Хорхе.

" На последния стадий от договарянията сме. Ако всичко е наред, Меси ще подпише и Ал-Хилал ще го разгласи преди края на седмицата ", разяснява различен източник, който взе участие в договарянията.

В същото време Меси се свързва също и със завръщане в Барселона, като някои спекулации го изпращат и Интер (Маями) от американската Мейджър Сокър Лийг. Като че ли към този момент везните най-вече накланят към Саудитска Арабия, където сега международният първенец от Мондиал 2022 има постоянни връзки. Футболистът, който до момента беше състезател на Пари Сен Жермен, който от своя страна е е благосъстоятелност на фонд на Катар, към този момент има тесни връзки със Саудитска Арабия, защото стана формален дипломат на туризма на страната.

Засега обаче всичко остава в областта на спекулациите, само че не е изключено в околните дни да разберем бъдещето на един от най-талантливите играчи на нашето време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР