Делегация от побратимения Солун, водена от кмета Янис Бутарис, бе

...
Делегация от побратимения Солун, водена от кмета Янис Бутарис, бе
Коментари Харесай

Иван Тотев и депутатът от ГЕРБ Атанас Ташков посрещнаха в Пловдив делегация от Солун

Делегация от побратимения Солун, водена от кмета Янис Бутарис, бе на публична аудиенция в Пловдив. Гостите бяха посрещнати от кмета Иван Тотев, а на срещите участваха и националният представител Атанас Ташков, районните кметове от ГЕРБ Николай Чунчуков, Ральо Ралев и Костадин Димитров.

„ Солун и Пловдив би трябвало да работим дружно, с цел да създадем района още по-развит и прелъстителен “, съобщи кметът на гръцкия град Янис Бутарис.

Официалната делегация се разноски из Стария град, посети Античния спектакъл, къща Клианти и дефилето „ Вино и Гурме “, където за първи път тази година взе участие Асоциацията на винопроизводителите от Северна Гърция. Янис Бутарис е на двудневна аудиенция по покана на кмета на Пловдив Иван Тотев за обмяна на опит и положителни практики в локалното самоуправление.
Делегацията посети пробната база на Аграрния университет и се наслаждения на програмата на Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина. По време на разходката кметът Иван Тотев описа на гостите повече за града, за неговата история, настояще и какви са проектите за неговото развиване. Те бяха извънредно впечатлени от това, че Пловдив е доста чист, зелен, спокоен и хубав.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР