Делегация от Конгреса на САЩ посети България в периода от

...
Делегация от Конгреса на САЩ посети България в периода от
Коментари Харесай

Американска конгресна делегация посети България

Делегация от Конгреса на Съединени американски щати посети България в интервала от 23 до 25 август, с цел да се срещне с представители на държавното управление, на американския бизнес и други за диалози по отношение на защитата и сигурността в района, икономическата среда и по-широките двустранни връзки.

Членовете на делегацията са разгледали и културни обекти, които частично са били възобновени с американско финансиране. Делегацията включваше шестима сенатори: Ричард Шелби, Майк Крапо, Джон Корнин, Деб Фишер, Джон Кенеди и Роджър Маршал, оповестяват от американското посолство у нас.
 Демократи от Съединени американски щати с зов към Фейсбук, Twitter, YouTube за битка с екстремизма в мрежата Демократи от Съединени американски щати с зов към Фейсбук, Twitter, YouTube за битка с екстремизма в мрежата
Група демократични конгресмени в Съединени американски щати изпрати писмо до управленията на огромни обществени мрежи, в това число Фейсбук, Twitter и YouTube,...

Това е втората огромна делегация от конгресмени от Съединени американски щати, които посещават България това лято. Визитата акцентира смисъла, което стратегическото партньорство сред Съединени американски щати и България има за държавното управление на Съединени американски щати и за сигурността и просперитета в района.

Посещението на конгресмените в България беше част от тяхната по-голяма европейска обиколка.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР